– LA BOCCA BUDVA

MORSKO UTOČIŠTE ZA DUGE LJETNJE DANE I VRELE NOĆI

Dobrodošli u La Boccu, pravo morsko utočište za duge ljetnje dane i vrele noći. U ovoj dobro zaokruženoj cjelini koju čine beach bar, restoran i plaža  Vaše iskustvo boravka na obali podižemo na viši nivo. Znamo da ste dugo čekali na so u kosi, morsku bezbrižnost i sporiji tempo života. Zato smo u ovom objektu sezonskog karaktera sve podredili totalnom opuštanju i nesmetanoj zabavi. Za vas smo kreirali moderan i funkcionalan set usluga koji, uz prirodne ljepote krajolika, doprinosi Vašem blagostanju.  Od ranog jutra do kasno u noć, pomažemo vam da napunite baterije i da stresnu svakodnevnicu ostavite iza sebe.

 

LA BOCCA BUDVA

ATOSFERSKA BLAGODET UZ LAKE ZALOGAJE MENIJA

JEDINSTVENI KONCEPT OTVORENE KUHINJE

Dozvolite sebi luksuz cjelodnevnog lijenčarenje na udobnim ležaljkama, osvježite se ledenom kafom ili zdravim voćnim smoothijem, upijajte zrake sunca u suton. Naši craft kokteli su savršen par sa opuštajućim pogledom na pučinu. U restoranu na spratu ukrštaju se vjetrovi i uvjek je za nekoliko stepeni hladnije nego u okruženju. Iskoristite ovu atmosfersku blagodet, prijaće vam uz lake zalogaje sa menija. Lokalne, svježe namirnice u rukama naših šefova kuhinje doživljavaju neobičnu transformaciju i postaju zapanjujuće ukusna ljetnja jela. U ponudi su i svježa peciva, pizze rađene po specijalnoj recepturi, ručno pravljeni kolači i sladoledi, pogodni za konzumaciju u restoranu ili na samoj plaži. Za vas i vaše najmlađe i najdraže tokom cijelog dana su dostupni svježe cijeđeni sokovi od voća i povrća.

GLAVNI MENI

Quam eu proin sit massa condimentum. Volutpat non pulvinar aliquet nunc. Orci elementum in aliquet a gravida vivamus aliquam turpis vitae.

DESERTI

Quam eu proin sit massa condimentum. Volutpat non pulvinar aliquet nunc. Orci elementum in aliquet a gravida vivamus aliquam turpis vitae.

KOKTELI

Hendrerit amet, volutpat leo non, commodo maecenas scelerisque tincidunt. Morbi vulputate morbi purus quisque sit sagittis orci gravida.

RESTORAN LA BOCCA BUDVA

ONLINE REZERVACIJA RESTORANA

Da biste obezbedili svoje mesto i iskustvo bez čekanja, možete koristiti našu brzu i jednostavnu online formu za rezervaciju. Popunite nekoliko osnovnih informacija i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Radujemo se što ćemo vas uskoro ugostiti. Dobrodošli!

Napomena: Ovo je zahtjev za rezervaciju. Rezervacija će biti konačna nakon telefonske potvrde iz restorana.

Momenti iz naše priče