– HOTEL ASTORIA KOTOR

DOM ARISTOKRATSKOG LUKSUZA I UDOBNOSTI

Dobrodošli u Hotel Astoria Kotor, najfiniji spoj autentičnosti i modernih arhitektonskih rješenja. Smješten je u palati vlastelinske porodice Buća iz XIII vijeka, u samom srcu Starog grada, na mjestu gdje prošlost šapuće svima koji žele da oslušnu. Pozicioniran je u centru svih dešavanja pa će vas od većine atrakcija dijelti samo lagana, petominutna šetnja.

U našem hotelu sa četiri zvjezdice birajte između 9 različito dizajniranih, ali jednako dobro opremljenih soba. Unikatnim dizajnom svaka soba predstavlja pravo remek djelo, a svakim novim boravkom gost sa sobom nosi nezaboravan doživljaj.

U restoranu će vam biti poslužena izvrsna jela sa internacionalog, tranicionalnog ili modernog menija. Opustite se u laundž baru ili zatvorenoj terasi sa pogledom na zidine. Uživajte u živosti kotorskih trgova na terasi ispred hotela. Više detalja o tome šta probati, gdje otići i koje događaje ne smijete propustiti, saznaćete od našeg osoblja koje na umu ima samo jedno: kako da vaš boravak učini besprekornim.

HOTEL ASTORIA KOTOR

JEDINSTVENI DIZAJN SOBA ZA PUTOVANJE U PROŠLOST

JEDINSTVENI DIZAJN SOBA ZA PUTOVANJE U PROŠLOST

Svaka od 9 soba je specijalno osmišljena i opremljena unikatnim komadima namještaja. Raskošni dekor, enterijer dostojan palate i pogled na zaliv, trgove i zidine stvaraju bajkovit ambijent iz kojeg nećete željeti da odete. Bilo da vam je potreban predah nakon razgledanja grada, odmor nakog dugog putovanja ili mir prije važnog poslovnog sastanka, naše sobe su dizajnirane i opremljene da se u njima osjećate izvrsno. Otmena posteljina, ultra udobni kreveti i mermena kupatila sa ekskluzivnom kozmetikom pojačavaju udobnost boravka u našim sobama.

Pored najvećeg stepena estetike, udobnosti i funcionalnosti, sobe su opremljene Wi-Fi internetom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, sefom, mini-barom i i širokim asortimanom kozmetike. Sobe su prozračne, ispunjene svjetlošću, a krase ih unikatan mobilijar i specifična dizajnerska riješenja koja im daju dozu mistike.

– RESTORAN ASTORIA KOTOR

TRADICIONALNI PRIMORSKI SPECIJALITETI NA INOVATIVAN NAČIN

Sastavni dio našeg hotela su restoran, lounge bar i dvije terase koji svojom ponudom i uslugom zaokružuju cjelokupan mediteranski doživljaj. Na meniju su moderne verzije omiljenih jela internacionalne i domaće kuhinje. Tradicionalne primorske specijalitete spremamo na inovativan način, od najboljih svježih sastojaka iz sopstvenog, organskog uzgoja. Izaberite nešto sa naše koktel liste ili degustirajte nagrađivana lokalna vina u prefinjenom lounge baru. Na terasi ispred hotela, postavljenoj na pjaceti sa venecijanskim šmekom,  možete uživati u suncu, espressu i vrevi starog grada. Zatvorena terasa naslanja se na arheološki zaštićene bedeme, u ambijentu na kom već nekoliko vjekova otiske ostavljaju gotika, barok i renesansa. Obavezno probajte krempitu – kotorsku kraljicu poslastica, u majstorskoj interpretaciji naših poslastičara.

GLAVNI MENI

Sed aenean egestas ut aliquam turpis mauris, molestie. Vitae tellus tempor sem id tempus neque, tellus turpis turpis. Morbi tortor id gravida aliquet.

DESERTI

Quam eu proin sit massa condimentum. Volutpat non pulvinar aliquet nunc. Orci elementum in aliquet a gravida vivamus aliquam turpis vitae.

KOKTELI

Hendrerit amet, volutpat leo non, commodo maecenas scelerisque tincidunt. Morbi vulputate morbi purus quisque sit sagittis orci gravida.

RESTORAN ASTORIA KOTOR

ONLINE REZERVACIJA RESTORANA

Da biste obezbedili svoje mesto i iskustvo bez čekanja, možete koristiti našu brzu i jednostavnu online formu za rezervaciju. Popunite nekoliko osnovnih informacija i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Radujemo se što ćemo vas uskoro ugostiti. Dobrodošli!

Napomena: Ovo je zahtjev za rezervaciju. Rezervacija će biti konačna nakon telefonske potvrde iz restorana.

Foto Galerija