LA PARISIENNE

Jedan korak ispred

Jedan korak ispred

Zakoračite u mirisni svijet toplih peciva, artisan hljebova i nevjerovatno ukusnih poslastica!

Zakoračite u mirisni svijet toplih peciva, artisan hljebova i nevjerovatno ukusnih poslastica!  La Parisienne je koncept koji na suptilan način uvezuje poslastičarnicu, pekaru, piceriju i kafe-bar.   Atmosferu autentičnih francuskih patisserie i boulangerie pekara vjerodostojno smo prenijeli u  naše objekte. Iz Italije smo donijeli tajnu pripreme savršene pizze, koju naši sertifikovani majstori spremaju u specijalnim pećima. Sve to smo smjestili u ugodni ambijent kafea sa mnogo vrsta dobre kafe i toplih napitaka. Tako je nastao La Parisienne, rezultat ljubavi prema različitim granama ugostiteljstva i želje da ono najbolje iz različitih svjetova objedinimo na jednom mjestu.

JEDAN KORAK ISPRED

Naši poslastičari i pekari za vas spremaju hranu na provjeren, starinski način: bez aditiva, ručno, sa maslacem, pravom čokoladom, punomasnom mliječnom pavlakom, od najboljjeg uvoznog brašna i kvasca. Kada je kvalitet sastojaka, ali i finalnog proizvoda u pitanju – kompromis ne poznajemo i ne priznajemo.

Osim ukusa, radimo na tome da svi naši proizvodi budu vizuelno besprekorni. Asortiman svježe pečenog hljeba i peciva prilagodili smo različitim navikama i zahtjevima. Njemački, grčki, francuski, ali i crnogorski hljebovi mijese se ručno u više varijanti: kao integralni, beskvasni, bijeli ili od heljdinog i speltinog brašna. Bilo da tražite sourdough pogaču, francuski baget koji ćete jesti uz omiljeni sir ili vam treba beskvasni fit hljeb od crnog brašna kao potpora dobrom zdravlju, na  našim policama ćete sigurno naći svog favorita. Brioche peciva, đevreci, bavarske perece, kifle, prazne ili sa punjenjem, čekaju da vas oduševe. Hrskava korica spolja i meka, vazdušasta sredina garancija su da sve radimo kako treba, uz prirodne sastojke i tradicionalne recepture. 
Torte, kolače, kekse, krofne i vafle nudimo Vam u pregršt varijanti: kao voćne, čokoladne, kremaste, punjene, prelivene, posne. Šareni makaronsi ili tart, Rafaello palačinke ili svadbena torta – izbor je na Vama a na nama da Vam obećamo da ćete biti oduševljeni za šta god da se opredijelite. Slojevi slane karamele,  pečenog lješnika, prelivi od belgijske bijele čokolade, američki keksi, svježe voće, meringue, bademi, red velvet prepliću se u mnogo varijanti sočnog užitka.
GRČKI DODIR

Bureci i pite sa ručno vučenim korama su nešto zaista posebno, naročito u svojim grčkim varijantama – spanakopita i tiropita, koje možete probati samo kod nas. U našim objektima i Voli marketima, možete ih naći u smrznutoj varijanti i ispeći sami kod kuće, onda kad je vama zgodno.

Ponudu obnavljamo stalno, u skladu sa specijalnim datumima i godišnjim dobima, pa obavezno svratite kod nas po panettone u vrijeme Božića, kolače u obliku srca za Valentinovo, uskršnje čoko praline ili osmomartovsku slatku kutiju. Ljetnji favorit su ručno pravljeni sladoledi po specijalnoj italijanskoj recepturi, zbog kojih gužva pred našim frižiderima prevazilazi onu na plažama ili putevima.

 

Dobrodošli u La Parisienne!

Topla atmosfera i osmjesi dobrodošlice su još jedna poslastica koja vas čeka u koji god La Parisienne da kročite. Naše osoblje će sa pažnjom saslušati Vaša pitanja, odgovoriti na Vaše zahtjeve i pomoći Vam da napravite savršen odabir. Za posebne događaje, poslastičari direktno sa Vama kreiraju torte i kolače, prilagođene individualnom ukusu i zahtjevima

Podgorica

La Parisienne 1

Vasa Raičkovica 31
o671o3oo5
81000 Podgorica
tel: +382 67 1O3 OO5

Podgorica

La Parisienne 2

Serdara Jola Piletića 1f
81000 Podgorica
tel: +382 67 1O3 OO2

Podgorica

La Parisienne 3

Rimski Trg 29
81000 Podgorica
tel: +382 67 1O3 OO6

Tivat

La Parisienne 4

Maršala Tita 7
Pine 85320
tel: +382 67 1O2 2O6

Podgorica

La Parisienne 5

Radoja Dakića 19
81000 Podgorica
tel: +382 67 1O3 143

Kolašin

La Parisienne 6

Buda Tomovića
81210 Kolašin
tel: +382 O67 111 296

Nikšić

La Parisienne 7

Njegoševa
81400 Niкšić
tel: +382 O68 365 131

Podgorica

La Parisienne 8

Big Fashion, Cetinjski put
81000 Podgorica
tel: +382 69 O9O 9O9

Bar

La Parisienne 9

Vladimira Rolovića 10
85000 Bar
tel: +382 O67 111 296