Nakon Podgorice, Nikšića, Kolašina I Tivta La Parisienne otvara svoja vrata u Baru.

La Parisienne predstavlja spoj poslastičarnice, pekare I kafea. Rezultat je dugogodišnjeg istraživanja I ispitivanja tržišta. Sam prostor odiše toplinom i šarmom tradicionalnih pekara, sa rustičnim detaljima, drvenim pultovima i mirisom svežeg peciva koji ćete osjetiti čim zakoračite unutra.

Ali La Parisienne je mnogo više od samo predivnog ambijenta. Naša ponuda obuhvata širok asortiman slatkog i slanog programa, koji će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Od sveže pečenog hleba i sočnih kroasana, do raznih vrsta kolača, torti i vrhunskih poslastica, svaki zalogaj je savršenstvo ukusa. Pažljivo smo birali svaki sastojak, po dobro provjerenim recepturama I ručnim radom kako bismo vam pružili vrhunski gastronomski doživljaj.

Slogan koji nas pokreće je ‘Jedan korak ispred. To znači da smo uvek spremni da idemo korak dalje kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo. Naša dugogodišnja posvećenost i iskustvo čine nas liderom u ovoj oblasti.

Posjetite nas u Baru, na adresi Vladimira Rolovića 10 i doživite jedinstven spoj tradicije, kvaliteta i ukusa. Budite sigurni da ćete uživati u svakom zalogaju i da ćete otići s osmjehom na licu. Dobrodosli!