GRLIĆ, DANILOVGRAD

ZELENA BUDUĆNOST BAŠTOVANSTVA

U srcu plodne Bjelopavlićke ravnice nalaze se naše poljoprivredno imanje za proizvodnju organskog povrća, salata i začinskog bilja. Odlučili smo se za gajenje autohtonih sorti, održivi pristup i prirodni način proizvodnje. Koristimo inovativne, neškodljive tehnologije i proizvodne prakse koje su blage prema okruženju. Priroda takav odnos nagrađuje proizvodima koji su ne samo zdravi i sočni već i puni ukusa. Paradajz dozreo na suncu, hrskavi krastavci, rukola, matovilac, iceberg i lollo salate savršeni su dodaci svakom jelu. Beremo ih tek u trenutku kada dosegnu savršenu tačku zrenja. Na taj način osiguravamo očuvanje ukusa, vitamina, minerala i mikronutrijenata.

Naša vrhunska tehnologija omogućava kontrolu svakog aspekta okruženja za uzgoj, od temperature i vlažnosti do upotrebe vode. To znači da našim usjevima obezbjeđujemo optimalne uslove za rast i razvoj. Koristimo samo prirodne i organske metode za njegu biljaka, obogaćivanje tla i suzbijanje štetočina. Pridržavamo se strogih smjernica za uzgoj hrane bez sintetičkih pesticida, herbicida i đubriva.

Paženo i maženo u svakoj fazi rasta, naše povrće stiže do vas na vrhuncu svježine. Možete ga probati u svim našim objektima u kojima se servira hrana. Salate i začisko bilje možete pronaći i u lancu Voli supermarketa. Vaše zdravlje i receptori ukusa će Vam biti zahvalni!

POSLOVNO-PROIZVODNI CENTAR, BANDIĆI

SLATKA TAJNA USPJEHA

U našem objektu kombinovane namjene nalaze se kancelarije i prozivodni pogon. Vrhunski tehnolozi, kuvari, poslastičari i pomoćno osoblje 24h dnevno, u tri smjene, radi na pripremi pita, peciva, sladoleda i poslastica. Nije tajna da najbolji recepti traže da se sve pravi ručno, pažljivo i polako. Uvjereni u dobar rezultat, radimo kako tradicija nalaže ali u savremenim uslovima, uz profesionalnu, uvoznu opremu kakvu imaju najbolje svjetske kuhinje. Sam proces proizvodnje je planiran i kontrolisan od početka do kraja. Sa ponosom ističemo da se u pripremi i proizvodnji koriste samo premium sastojci poput pravog francuskog maslaca, najbolje belgijske čokolade, originalnog grčkog feta sira. Posjedujemo sve relevantne sertifikate i striktno poštujemo procedure kako bi finalni proizvodi bili ne samo ukusni već i potpuno bezbjedni za konzumaciju. Specijalna pažnja i trud posvećuje se konačnom izgledu i dekoraciji naših poslastica. U svaki segment uložen je veliki trud kako bi vam rezultat izmamio osmjeh na lice i učinio da se osjećate dobro što ste baš nama poklonili svoje povjerenje.

Dok se u prizemlju odvijaju slatki procesi, na spratu neumorno radi administracija i menadžment kompanije. Njihov cilj je da organizuju da sve teče glatko, efikasno i sa što manje odstupanja. Oni probleme pretvaraju u izazove, oslobađaju poslovni potencijal i osnažuju kompaniju iz dana u dan. Kreirajući savremene poslovne strategije i postavljajući visoke ciljeve, svakodnevno podižu poslovanje na viši nivo. U njihov pristup utkano je dobro poznavanje tržišnih koncepata i mehanizama koje je ključno za ostvarivanje sjajnih poslovnih rezultata. Snagom ideja i inovacija koje potiču baš iz njihove “kuhinje”, Astoria Group se poziocionirala kao apsolutni lider na tržištu u svim oblastima orjentisanim na turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

Dominic Scott
LOGISTIČKI CENTAR, DONJA LASTVA

POUZDANA PODRŠKA POSLOVANJU

Objekat u Donjoj Lastvi je naše glavno logističko uporište kada je snabdijevanje ugostiteljskih objekata na Crnogorskom primorju u pitanju. Proizvodnja kolača i pekarskih proizvoda odvija se u  skladu sa najstrožijim industrijskim i higijenskim standardima. U procesu proizvodnje koristimo samo prvoklasne sirovine provjerenog kvaliteta. Čitav proces organizuju i nadgledaju profecionalci sa višegodišnjim iskustvom. Prostor je opremljen najsavremenijim kuhinjskim uređajima, sa mogućnošću kontrole i optimizovanja temperature, vlažnosti i ostalih važnih parametara. Uz dobro pripremljen i obučen tim, prostora za grešku gotovo da nema.

U ovom objektu nalazi se i naš magacin sa strogo kontrolisanim uslovima skladištenja koji omogućavaju brzo i efikasno snabdijevanje i pregled zaliha. Dobra unutrašnja organizacija prostora, rashladne komore, specijalne police i prostori za odlaganje omogućavaju nam da svaki od artikala čuvamo na propisan način. Uslovi u skladištu su strogo kontrolisani i prilagođeni specifičnostima svakog pohranjenog proizvoda.

Kao rezultat zajedničkog dejstva ove dvije jedinice imamo to da naši hoteli, kafei i restorani uvjek na raspaganju imaju najsvježije proizvode neupitne bezbjednosti i kvaliteta.