– HOTEL HEMERA PODGORICA

LUKSUZ SA DIZAJNERSKIM IZNENAĐENJIMA NA SVAKOM KORAKU

Boutique hotel Hemera je smješten u samom centru Podgorice na mjestu gdje se susreću autohtona varoš i moderna metropola. Poznata grčka arhitektica Virginia Kavraki uspjela da prenese ovaj zlatni presjek i u unutrašnjost hotela, koji donosi najbolje iz oba svijeta. U čast Hemere, boginje svjetlosti, Kavraki odvažno kombinuje antičke detalje i renesansnu umjetnost sa ultramodernim komadima namještaja. Enterijer hotela je raskošan i luksuzan, sa dizajnerskim iznenađenjima na svakom koraku. Naši napori da udobnost uzdignemo na nivo umjetnosti su prepoznati i nagrađeni sa nekoliko plaketa za najbolji mali hotel u Crnoj Gori.

Ovaj luksuzni hotel nudi 15 soba i apartmana, teretanu, saunu i hamam. Tu je i fenomenalna gastro ponuda obogaćena sa bibliotekom od preko 800 naslova na raznim svjetskim jezicima.

U kojoj god varijanti odlučite da uživate u hotelu Hemera, budite sigurni u jedno: čitav tim profesionalaca se brine o tome da vrijeme provedeno kod nas pamtite kao izuzetno iskustvo o kom ćete rado pričati prijateljima.

HOTEL HEMERA PODGORICA

HEDONISTIČKI RAJ PROŽET VISOKOM ESTETIKOM

JEDINSTVENI KONCEPT OTVORENE KUHINJE

15 soba i apartmana su pravi hedonistički raj za sve goste koji cijene udobnost prožetu visokom estetikom. Koncept industrijskog dizajna savršeno je izbalansiran sa bojama terakote, barokno crvene, zlatne i maslinaste. Skulpture inspirisane antikom, portreti, umjetnička djela i namještaj od orahovine podižu i povezuju ambijent u mističnu, upečatljivu cijelinu. Smještajne jedinice opremljene su savremenim hotelskim sadržajima a boravak u njima je inspirativan i opušajući.

Vjerujemo da je briga o tijelu i duši dio svakog dobrog putovanja; zato su vam u našem hotelu na raspolaganju teretanu, saunu i hamam. Ne dozvolite da vaša fitnes rutina trpi i nastavite sa treningom u našem moderno opremljenom prostoru. Bilo da ste fan trčanja na traci, dižete tegove ili praktikujete jogu, naša teretana ima sve što vam može trebati. Nakon vježbanja, osamite se u opuštajućoj sauni ili se okrijepite i podmladite u turskom kupatilu. Sve što želimo je da iz našeg hotela izađete srećni, rasterećeni i sa probuđenim interesovanjem za umjetnost, filozofiju i antiku.

– RESTORAN HEMERA PODGORICA

SOFISTICIRANI AMBIJENT I INOVATIVNA GASTRO PONUDA

Siđite do resto-bara koji je obogaćen specijalno dizajniranom bibliotekom sa preko 800 naslova na grčkom, engleskom, francuskom i drugim jezicima. Posebna pažnja posvećena je osvjetljenju restorana i stvaranju igre svjetlosti koja prostor čini ekstravagantnim.

Tim taletovanih kuvara za vas je pripremio inovativan i pažnje vrijedan meni na kom su zastupljena jela mediteranske kuhinje, riba, salate, i moderne varijante dezerata i poslastica. Gastro ponuda upotpunjena je odgovarajućim odabirom najfinijih vina, koktela i alkoholnih pića. Večerajte u sofisticiranom ambijentu ili pronađite udobno mjesto u apetitiv baru. Ako vas privlači intimna atmosfera, smjestite se u galerijski dio restorana ili pređite u otvorenu baštu ako volite užurban gradski ritam.

GLAVNI MENI

Quam eu proin sit massa condimentum. Volutpat non pulvinar aliquet nunc. Orci elementum in aliquet a gravida vivamus aliquam turpis vitae.

DORUČAK

Quam eu proin sit massa condimentum. Volutpat non pulvinar aliquet nunc. Orci elementum in aliquet a gravida vivamus aliquam turpis vitae.

KARTA VINA

Hendrerit amet, volutpat leo non, commodo maecenas scelerisque tincidunt. Morbi vulputate morbi purus quisque sit sagittis orci gravida.

RESTORAN HEMERA PODGORICA

ONLINE REZERVACIJA RESTORANA

Da biste obezbedili svoje mesto i iskustvo bez čekanja, možete koristiti našu brzu i jednostavnu online formu za rezervaciju. Popunite nekoliko osnovnih informacija i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Radujemo se što ćemo vas uskoro ugostiti. Dobrodošli!

Napomena: Ovo je zahtjev za rezervaciju. Rezervacija će biti konačna nakon telefonske potvrde iz restorana.

Foto galerija